Política 30/07/2015

Mas, Munté, Turull i Rull: la llista de CDC pel 27-S

En el cinquè lloc per Barcelona se situa Neus Lloveras, seguida de Marta Pascal, Lluís Maria Corominas, Irene Rigau, Germà Gordó i Antoni Castellà. Puigdemont (Girona), Batet (Tarragona) i Batalla (Lleida) lideren els noms del partit al territori

Roger Mateos
1 min
Mas parlant amb Rull en presència de Turull en un consell nacional de CDC.

Cerdanyola del VallèsCDC ja té la seva llista pel 27-S. Després que el passat cap de setmana ERC aprovés la cinquantena de noms que han de farcir la llista de Junts pel Sí en els propers comicis, els convergents aproven aquest dijous a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) els noms que representaran el partit a la candidatura conjunta. En primer lloc, com ja era sabut, hi ha el president de la Generalitat, Artur Mas, que ocupa el número 4 de la llista sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de Mas, se situa per part de CDC la vicepresidenta del Govern, Neus Muntétal com ha avançat l'ARA–, seguida del president del grup parlamentari de CiU al Parlament, Jordi Turull, i el coordinador general de CDC, Josep Rull, segons ha avançat l'ARA.

La cinquena i la sisena posició de la llista convergent són ocupades per dues dones: Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i la nova portaveu de CDC, Marta Pascal. Els següents llocs seran ocupats per l'actual vice secretari general de coordinació institucional de CDC, Lluís Maria Corominas, l'actual consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el conseller de Justícia, Germà Gordó, i ja com a quota de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà.

Carles Puigdemont (Girona), Albert Batet (Tarragona) i Albert Batalla (Lleida) lideren els noms del partit al territori.

stats