Política 13/03/2015

L'alcalde d'Arenys de Mar es presentarà a les municipals amb un nou partit perquè Unió no li dóna suport

Estanislau Fors ha creat Junts per Arenys després que l'assemblea d'Unió, partit al qual pertany, escollís un nou candidat

Efe
1 min

Arenys de MarL'alcalde d'Arenys de Mar, Estanislau Fors (CiU), ha anunciat aquest divendres la creació d'una nova formació política local, Junts per Arenys, amb la qual es presentarà a les properes eleccions municipals davant la falta de suport d'Unió, partit al qual pertany. Fors serà el cap de llista d'aquest nou partit com a independent, després que les primàries convocades per l'assemblea d'Unió a Arenys escollissin un altre candidat, Josep Manel Nogueras.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que encara no sap si marxarà d'Unió, Fors ha justificat que hi ha militants i diputats d'Unió que s'han presentat com a independents en eleccions municipals.

El batlle ha explicat en una entrevista a la ràdio municipal que qui ha creat el nou partit és la gent que "va veure que em van fer fora del partit d'una forma tan poc elegant". Ha afegit que l'assemblea que va convocar Unió per escollir candidat era "legal però manipulada" per fer-lo fora. Una assemblea que va comptar amb el suport de CDC.

Les tensions de CiU a Arenys se sumen a d'altres com Vic o Vilassar de Mar.

stats