Publicitat
Publicitat

22-M

L'alcalde de Mollet denuncia PxC per dir que l'Ajuntament paga les hipoteques dels immigrants

El socialista Josep Monràs acusa el partit de difondre propaganda amb informació "falsa" i que vulnera els drets fonamentals. Els fets podrien constituir un delicte de calúmnies i injúries

L'alcalde de Mollet, el socialista Josep Monràs, ha presentat una denúncia contra el president de Plataforma per Catalunya (PxC) i el candidat d'aquest partit a la ciutat vallesana per un possible delicte d'injúries i calúmnies. Els fets denunciats tenen relació amb la propaganda electoral que PxC ha repartit a la localitat, en què apareixen missatges com el que afirma que l'Ajuntament està pagant les hipoteques dels immigrants. L'alcalde assenyala que aquestes idees, que es refereixen a presumptes accions del govern municipal, "són totalment falses" i poden ser "constitutives d'un delicte". El batlle també considera que la propaganda conté "afirmacions de caràcter xenòfob", les quals, assegura, podrien constituir un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

Josep Monràs va presentar la denúncia dijous passat, 19 de maig, al jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès. Les persones denunciades són Josep Anglada, president de PxC, i Josep Forns Sanz, candidat del partit a Mollet. Els fets denunciats tenen relació amb la propaganda electoral que PxC ha repartit a la ciutat, en què es fan determinades afirmacions com per exemple "que l'Ajuntament està pagant les hipoteques dels immigrants" i que Monràs considera que poden ser constitutives de delicte. L'alcalde assenyala que aquestes afirmacions, que es refereixen a presumptes accions del govern municipal, "són totalment falses i poden constituir els delictes de calúmnies i injúries tipificats en el Codi Penal".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT