DRET A DECIDIR
Política 13/04/2011

Maria Lapiedra, en topless, i Jimmy Jump escalfen l'ambient davant del Parlament per la independència

L'actriu porno i el saltador professional fan el seu particular xou a les portes del Parlament abans que la cambra debati les esmenes a la totalitat de la proposició de llei d'independència de Solidaritat

M.colomer
2 min
Maria Lapiedra i Jimmy Jump davant del Parlament

BarcelonaCom és habitual cada vegada que el debat una llei amb contingut simbòlic o emotiu, l'arribada al Parlament de la votació de les esmenes a la totalitat a la proposició de llei d'independència de Solidaritat Catalana ha fet que es concentressin davant la cambra catalana desenes d'activistes que ja des de fa dos dies, de forma intermitent, van escalfant l'ambient. Però la concentració d'avui ha tingut episodis si més no poc habituals al Parlament, com quan Maria Lapiedra en topless ha arribat amb Jimy Jump, tots dos amb barretina, per animar l'ambient, cosa que no ha agradat gens a alguns dels concentrats, que han considerat que frivolitzava la protesta i els ha convidat a marxar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que els tres diputats de SI passessin les dues últimes nits al ras, aquesta tarda es debat finalment si s'ha de tramitar la llei de declaració d'independència. Des d'aquest matí, els concentrats davant el Parlament han anat escalfant l'ambient. A primera hora de la tarda han escridassat a tothom a qui identificaven o a qui intuïen que era diputat, per esbroncar-lo o aplaudir-lo, cas, aquest últim, que han reservat als tres diputats de SI. Han escridassat a tothom, des de Joan Laporta, a qui han titllat de botifler, fins al president de la Generalitat, Artur Mas, a qui han titllat de traïdor. I s'han sonat escenes curioses, com amb el diputat Salvador Milà. "Convergent botifler", s'ha hagut de sentir a dir Milà, diputat, sí, però d'ICV-EUiA, no pas de CiU. Tampoc se n'ha salvat el socialista Joaquim Nadal que ha aguantat estoicament com l'escridassaven per "botifler" i "espanyol". També, un manifestant exaltat ha reptat al diputat de C's Jordi Cañas a acostar-se a ell, i Cañas, sense dubtar-ho, hi ha anat. S'han viscut alguns moments de tensió quan el manifestant li ha retret ni més ni menys que el seu nivell de català. "Treu-te el nivell C de català, que he entrat a la teva web i hi han faltes". El debat de la llei d'independència haurà deixat com a mínim postals curioses davant del Parlament.

stats