Maria Lapiedra es defensa dels atacs i reivindica la implicació de “famosos” com ella amb l'independentisme

Afirma que només van ser “quatre reprimits pobres d'esperit” que donaven suport a Solidaritat els que la van increpar a la porta del Parlament, on s'hi va presentar en topless, però assegura que la majoria de concentrats van agrair el seu gest

 

L'actriu porno de Mollerussa, Maria Lapiedra, s'ha defensat avui en un comunicat dels atacs rebuts pel que anomena “envejosos mediàtics” reafirmant el seu compromís “sincer” amb la “causa de l'autodeterminació” de Catalunya. “Prova del meu compromís és que vaig venir expressament de Madrid, pagant-me jo el viatge, únicament per donar suport a tots els patriotes que ahir –dins i fora del Parlament- van manifestar-se a favor de la Llei d’Independència”, explica.


Lapiedra admet que “quatre reprimits pobres d’esperit” la van “increpar”, a ella i a Jimmy Jump, si bé assegura que “la majoria dels concentrats” davant del Parlament van “agrair” el gest i s'hi van voler fotografiar. L'actriu catalana es va posicionar al costat de Solidaritat, que durant la campanya electoral en va acabar renegant.

“Mentre el desig de sobirania no arribi per igual a tots els ciutadans, siguin rics o humils, autòctons o immigrants, cultes o indocumentats, dubto que puguem guanyar-nos la llibertat”, opina Lapiedra en el seu comunicat. Però, a més, reivindica que accions com la d'ahir -es va passejar ensenyant els pits amb una estelada- davant del Parlament “contribueix a fer visible que els famosos també estem per la República Catalana”.

Aquesta és la meva humil contribució i, gràcies a la meva popularitat i projecció pública, el millor servei que puc fer a la causa de l’emancipació del nostre poble”, afegeix, i conclou: “Vull encoratjar als diputats de SI, ERC i molt especialment al diputat no adscrit Joan Laporta, a seguir lluitant pel noble ideal d’independència de la nostra Nació”.