DEBAT D'INVESTIDURA
Política 21/12/2010

Laporta: "El concert fa flaire d'anar a Madrid, fracassar i tornar amb la cua entre les cames"

Artur Mas no ha volgut contestar a la segona intervenció de Joan Laporta

Oriol March
1 min

BarcelonaEl líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, s'ha mostrat avui poc confiat en la proposta estrella d'Artur Mas, el concert econòmic, tot dient que "fa flaire d'anar a Madrid, fracassar i tornar amb la cua entre les cames, tornant així al victimisme de sempre". "Ja n'hi ha prou d'anar a Madrid a pidolar, i això és un atemptat a la intel·ligència dels catalans", ha assegurat Laporta. Mas no li ha volgut contestar i no ha fet ús del seu dret a contrarèplica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Laporta ha iniciat la seva intervenció en el debat d'investidura assegurant que la crisi que pateix Catalunya és culpa de "tots els partits que ocupen el Parlament des de fa 30 anys". En aquest sentit, ha apostat monotemàticament per la independència de Catalunya com a única via per la subsistència de Catalunya com a "nació industrialitzada i moderna".

Laporta ha denunciat l'espoli fiscal que, a parer seu, pateixen els ciutadans catalans. "La crisi catalana és la pitjor de tots els països d'Europa", ha afirmat. "Sense l'espoli fiscal, tot aniria millor", ha seguit el líder de SI.

stats