ELECCIONS MUNICIPALS
Política 08/03/2011

Laporta assistirà a la conferència amb què Portabella donarà el tret de sortida a la precampanya

Tots dos dirigents segueixen negociant la incorporació de l'expresident del Barça a la candidatura de Barcelona

Redacció
1 min

BarcelonaEl líder de Democràcia Catalana, Joan Laporta, assistirà aquest dimecres a la conferència que el candidat d'ERC-RCat a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, pronunciarà aquest dimecres a la Pedrera per donar el tret de sortida a la precampanya electoral. D'aquesta manera, Laporta evidenciarà el seu acostament amb Portabella, amb qui segueix negociant la seva possible incorporació en la candidatura. Fonts d'ERC donen per feta l'assistència de l'expresident del Barça a la conferència, on es podria veure per primera vegada junts a Laporta i Portabella des que el primer ha decidit trencar amb Solidaritat Catalana per la Independència (SI) per anar amb ERC a les municipals de Barcelona. Portabella pronunciarà a l'auditori de la Pedrera una conferència política amb la qual esbossarà les línies bàsiques de la seva precampanya electoral i que suposarà el tret de sortida a la cursa cap al 22 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'acte es preveu l'assistència del líder de Democràcia Catalana. Cal recordar que Laporta va decidir la setmana passada trencar amb SI perquè considera que la coalició independentista hauria de presentar-se conjuntament amb ERC i RCat a la capital catalana. Laporta ha decidit negociar amb Portabella que Democràcia Catalana s'integri a la candidatura. Fonts properes a l'entorn de l'expresident blaugrana no descarten que es tracti d'un bon moment perquè es visualitzi l'acord per concórrer junts a les municipals que perfilen aquests dies.

De moment, les negociacions entre Portabella i Laporta es mantenen, tot i que a començaments d'aquesta setmana no s'han reunit, com estava inicialment previst. El candidat republicà li reserva un lloc destacat, que podria ser el número dos o el tres, ja que el quatre està ocupat pel candidat de RCat.

stats