Política 05/02/2018

L'auge de Cs dispara el nerviosisme al PP, que acusa Rivera de viure de les enquestes

Maíllo burxa en els canvis d'opinió del partit taronja: "Són com un penell"

Ara
1 min
El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, després del comitè de direcció.

MadridEl coordinador general del PP, Fernando Martínez Maíllo, ha carregat aquest dilluns contra Ciutadans, a qui acusa de ser "penell" i canviar de posició segons li convé. Tot i admetre que el seu partit no es conforma amb els resultats que li augura el CIS, ha assenyalat que "el PP no viu de les enquestes, d'altres sí".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després del comitè de direcció del PP, Maíllo ha assenyalat en qualsevol cas que aquest sondeig confirma que el seu partit tornaria a guanyar les eleccions i continua sent el "preferit" dels espanyols, informa Efe.

També ha restat importància al fet que el líder de Cs, Albert Rivera, sigui el més ben valorat pels espanyols i ha considerat que "tot és conjuntural" i "passatger", a més de considerar que els votants d'esquerra són "molt més implacables" contra el PP i els seus líders en aquest tipus de sondejos.

Maíllo ha insistit, en referència al sondeig, que tot és "conjuntural" i ha de "valorar-se en la seva justa mesura".

En qualsevol cas ha insistit a criticar Ciutadans per moure's sempre per pur "interès electoral i partidista", i l'ha qualificat com el "campió de l'abstenció", que no es mulla en determinats temes o quan hi ha algun problema "es treu del mig per no veure's afectat".

stats