Política 04/03/2012

L'empresari Revilla es va reunir amb l'etarra que el va segrestar, segons 'El País'

El diari explica que va ser Joseba Urrusolo Sistiaga, l'etarra que el va segrestar, qui va demanar la trobada 23 anys després dels fets

Ara
1 min

BarcelonaL'empresari Emiliano Revilla va veure's cara a cara amb un dels seus segrestadors, l'etarra Joseba Urrusolo Sistiaga, 23 anys després del captiveri, segons publica aquest diumenge el diari 'El País'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Revilla va patir el tercer segrest més llarg d'ETA, de 249 dies, l'any 1988 i Urrusolo, un dissident de la banda, compleix va ser un dels captors amb qui va tenir més relació i a qui l'empresari anomenava "el cap".

L'etarra compleix condemna de 600 anys a la presó de Nanclares. Va ser detingut l'any 1997 i acusat del segrest i diversos assassinats. Després de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco, regidor del PP d'Ermua, va signar el primer document demanant el final de la violència.

La trobada amb Revilla, que ara té 83 anys, es va produir la tardor de l'any passat a la presó per desig d'Urrusolo dins d'un programa de trobades del Ministeri de l'Interior en què els condemnats demanen perdó a les seves víctimes.

stats