Política 04/06/2014

La tieta de Letícia diu que no té res en contra de la seva neboda, però demana que es faci un referèndum sobre la monarquia

"És hora que parli la ciutadania", ha proclamat en una piulada Henar Ortiz, que després ha matisat: "No estic en contra de la meva neboda, no barregem parentiu amb model d'estat"

Europa Press
1 min

MadridHenar Ortiz, tieta de la princesa d'Astúries, ha demanat a través de Twitter un referèndum sobre la monarquia, malgrat que després ha precisat a la mateixa xarxa social que no té res en contra de la seva neboda, la futura reina d'Espanya. "És hora que parli la ciutadania", ha proclamat en una piulada Ortiz.

Henar Ortiz va fer aquest tuit ahir dimarts, però des del moment de l'abdicació del rei que llança piulades en aquesta línia. El mateix dilluns a la tarda va reenviar als seus seguidors imatges de les concentracions que es van celebrar arreu d'Espanya a favor de la República, a més de retuitejar missatges del líder de Podem, Pablo Iglesias, en la mateixa línia.

En resposta a un usuari que li pregunta per què es posa "en contra" de la seva neboda, Henar Ortiz ha contestat: "No estic en contra de la meva neboda, no barregem parentiu amb model d'estat".

stats