Política 09/07/2015

Levy acusa Mas de distreure amb llistes per evitar balanços del seu govern

En una entrevista a RNE, la vicesecretària d'estudis i programes del PP recalca que en els últims quatre anys "s'ha fet de tot, menys governar"

Efe
1 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

BarcelonaLa vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha acusat aquest dijous el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, de distreure l'atenció amb la confecció de les llistes per evitar que el 27 de setembre, si es convoquen eleccions, es faci balanç de com ha governat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a RNE, Levy ha recalcat que en els últims quatre anys "s'ha fet de tot, menys governar" i s'ha mostrat convençuda que "qui va o no a les llistes" no està entre les preocupacions dels ciutadans. "Algú ha de governar a Catalunya", ha insistit la dirigent del PP, que ha demanat que el 27 de setembre es decideixi un model de gestió de govern, que "és el que no s'ha tingut aquests quatre anys", ha afirmat. Tot i això, ha dit que no sap si hi haurà eleccions el pròxim 27 de setembre, perquè "cada dia és una sorpresa", i ha afegit que "se n'ha organitzat una molt preocupant", que "en res contribueix a l'estabilitat política".

stats