Política 23/06/2017

L'exdirector de Método 3 assegura que tots els últims casos de corrupció a Catalunya han tingut "intel·ligència policial al darrere"

Francisco Marco explica que s'han fet una gran quantitat d'investigacions prospectives i que només han sortit a la llum les que "s'hi ha trobat alguna cosa"

Ara
1 min
L'exdirector de Método 3 Francisco Marco, al Parlament

BarcelonaL'exdirector de Método 3 Francisco Marco ha assegurat aquest divendres que tots els casos de corrupció que s'han destapat a Catalunya els últims anys s'han investigat a proposta de la policia política liderada per l'exdirector adjunt operatiu del cos Eugenio Pino, cap de l'anomenada operació Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tots han tingut intel·ligència policial al darrere", ha deixat clar Marco en una entrevista a TV3. Segons el detectiu privat, en tots hi ha hagut "obtenció de proves de manera il·lícita" que, posteriorment, han sigut "blanquejades". "Una altra cosa és que hi hagi hagut corrupció o no", que en això, no hi ha volgut entrar perquè no ho ha investigat "a fons".

Marco ha assenyalat que s'ha investigat molta gent a Catalunya sota la premissa "qui aixequi el dit i cridi independència, l'investiguem", però que no s'ha sabut qui han sigut tots els investigats perquè no s'han fet públics els casos en què "s'ha trobat alguna cosa".

Marco ha publicat el llibre 'Operación Cataluña', on posa en negre sobre blanc la guerra bruta de l'Estat contra Catalunya.

stats