Publicitat
Publicitat

Llanos de Luna demana per carta als directors d'institut que no permetin la utilització dels centres per celebrar el 9-N

La carta vol donar cobertura als directors que no volen cedir l'espai

La delegada del govern central a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha enviat una carta als directors de gairebé 3.700 centres públics docents per demanar-los que no prenguin decisions com "permetre la utilització del centre docent per a la promoció o realització d'actes vinculats a la celebració de la consulta".

La missiva recorda la "importància que no s'adoptin acords o es duguin a terme actuacions que poguessin contravenir la decisió del tribunal, així com la necessitat de vetllar per l'adequat ajust a l'ordenament jurídic de l'activitat i funcionament de la institució que dirigeix". Llanos de Luna tanca la carta recordant als directors "la importància del necessari i obligat compliment de les resolucions del TC".

Aquesta carta vol donar cobertura als directors dels instituts que no volen obrir els centres per a celebrar el procés participatiu.

Cartes a Ortega, Rigau, presidents de les diputacions i dels consells comarcals, alcaldes, secretaris i interventors municipals

Llanos de Luna també ha remès una carta a la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per recordar-los la "importància" de no contravenir la decisió del Tribunal Constitucional (TC) respecte al "procés participatiu" de diumenge. A la carta, Llanos de Luna recorda a Ortega i a Rigau l'admissió a tràmit per part del TC del recurs del govern espanyol contra el procés de participació, que formalment ha quedat suspès tot i que la Generalitat el segueix impulsant. Llanos de Luna també ha remès cartes, en el mateix sentit, a tots els alcaldes, secretaris i interventors municipals de Catalunya, als presidents de les quatre diputacions i als dels consells comarcals, tal com ja va fer en ocasió de la suspensió cautelar de la consulta inicial promoguda per Mas.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT