Política 15/11/2018

Lluc Salellas deixa el secretariat nacional de la CUP per centrar-se en Girona

El regidor a la capital gironina integra l'espai Guanyem Girona, que vol desbancar Madrenas

Ara
1 min
Lluc Salellas: “Investir Puigdemont és una qüestió de voluntat política”

BarcelonaLa CUP ha anunciat aquest dijous la dimissió de Lluc Salellas com a portaveu i membre del secretariat nacional de la formació anticapitalista. Segons ha informat en un comunicat, Salellas fa el pas per centrar-se en els mesos de legislatura que queden fins a les eleccions municipals del maig del 2019, ja que ell és regidor a l'Ajuntament de Girona i també diputat a la Diputació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Salellas es desvincula dels càrrecs orgànics de la CUP per la "càrrega important d'hores en l'àmbit personal" i considera que és moment de "delegar responsabilitats" i dedicar el seu temps a l'aposta municipalista, "el pal de paller de la CUP". "Comparteixo les decisions preses durant aquest temps per l'organització, però és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils, i ara penso que el meu lloc és dedicar la meva militància a l'àmbit local”, expressa Salellas.

El regidor cupaire integra ara l'espai Guanyem Girona, una candidatura àmplia d'esquerres i sobiranista que aglutina diversos sectors de la societat civil i polítics, entre els quals la CUP, un regidor de Moviment d'Esquerres i el Comú de Girona (el nucli de Catalunya en Comú a la capital gironina).

stats