Política 31/12/2014

Lluís Llach reclama a Mas que convoqui "eleccions immediates"

El cantautor afirma a Twitter que està convençut que el president de la Generalitat "serà lleial al mandat democràtic del 9-N"

Ara
1 min

BarcelonaLluís Llach ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que convoqui "eleccions immediates". En tres missatges al seu compte de Twitter, el cantautor ha assegurat que està "segur" que Mas "serà lleial al mandat democràtic del 9-N".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La petició de Llach arriba després que el president de la Generalitat, en el missatge de Cap d'Any, instés ERC a refer la unitat per no "debilitar" el procés sobiranista i alertés que l'Estat desitja un sobiranisme "dividit". En resposta al discurs de Mas, Llach ha piulat al seu compte que "en un país tan plural" com Catalunya "la unitat passa per trobar el denominador comú que des d'àmbits diferents permeti la unitat d'acció".

Llach també ha recordat que, al seu parer, "la unitat no és un concepte únic, tancat, sinó divers en el fons i en la forma" i ha subratllat que "no és convenient monopolitzar-la per imposar condicions".

stats