ELECCIONS EUROPEES
Política 21/05/2014

CiU entra al xoc amb ERC: "No ens haurien de donar lliçons perquè van apostar dos cops pel tripartit"

Lluís Corominas, un dels directors de campanya de la federació, acusa els republicans de tenir actitud de "perdonavides" per "recollir vots"

Oriol March
1 min

TarragonaCiU ha entrat al xoc amb ERC després que els republicans hagin fet un vídeo en què apareix Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, per burxar en les diferències dins la federació sobre la independència. "No ens haurien de donar lliçons perquè van apostar dos cops pel tripartit", ha considerat aquest dimecres des de Tarragona un dels directors de campanya de la federació, Lluís Corominas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Corominas ha observat un to "prepotent" en el vídeo d'ERC i en les intervencions dels últims dies del president dels republicans, Oriol Junqueras. "Hi ha un to de perdonar vides en aquestes declaracions", ha considerat el vicesecretari general de coordinació institucional de CDC, que ha apuntat que amb una "actitud" com aquesta "potser no hauríem arribat on som", en referència al pacte de data i pregunta signat el 12 de desembre.

Al llarg dels últims dies, Junqueras ha intensificat els atacs contra Duran, que té problemes d'esquena i no pot participar en mítings de CiU. "Ens enfrontem a dificultats noves, com que Pere Navarro i Duran porten deu dies callats", va ironitzar ahir el president d'ERC des de Cornellà.

stats