CANVI DE CICLE
Política 20/03/2015

Llach considera "un error" les declaracions de Junqueras en què qüestiona Mas

El músic creu que "no s'afavoreixen ni les municipals ni el col·lectiu independentista escampant dubtes sobre el 27-S"

Ara
1 min
Lluís Llach i Oriol Junqueras, en un acte recent / ACN

BarcelonaLluís Llach ha mostrat públicament aquest divendres el seu disgust amb els dubtes expressats a Ràdio Sant Vicenç dels Horts pel president d'ERC, Oriol Junqueras, davant la possibilitat que Artur Mas finalment no convoqui les eleccions per al 27-S, malgrat que el líder dels republicans va rectificar poc després. Així, el músic ha considerat "un error" les declaracions de Junqueras, fins i tot encara que les hagi corregit. En una segona piulada, Llach concreta que "no s'afavoreixen ni les municipals ni el col·lectiu independentista escampant dubtes sobre el 27-S".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Llach ha demanat el vot per a ERC des que Junqueras n'és el líder, i recentment ha donat suport públicament al full de ruta cap a la independència que l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts va presentar. Així, el músic explicita la seva proximitat als republicans al final de la segona piulada: "Algú (que estima ERC) ho havia de dir".

Hores després, Llach ha matisat les seves paraules i s'ha referit a l'editorial que, sobre aquest assumpte, ha fet Antoni Bassas a l'ARA. "I critico perquè estimo. S'entén?", ha conclòs.

stats