Política 08/05/2015

Lluís Llach qualifica d'"engany" les declaracions de Pablo Iglesias sobre diversos aspectes que afecten Catalunya

El cantautor fa 6 piulades a Twitter en què carrega durament contra el líder de Podem i sentencia: "En el panorama català veig esquerres més sinceres que les noves velles ofertes"

Ara
2 min
Lluís Llach

BarcelonaContundent ofensiva de Lluís Llach contra Podem a través de Twitter. El cantautor ha fet 6 piulades en les quals ha titllat les declaracions del seu líder, Pablo Iglesias, sobre diversos aspectes que afecten Catalunya d'"engany".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Coincideixo amb molts dels principis que esperonen la gent que creu en Podem. En algun moment m'ha seduït el moviment (1), però em ratifico: creure en el dret a decidir quan la Constitució ho permeti és senzillament no creure-hi. I això no va de ser català o no. Va d'engany (2). Si per no perdre vots als Països Catalans sud, no saps si el català-valencià és la mateixa llengua però a l'Alguer sí, no va de cultura, va d'engany (3). Si per no perdre vots a Madrid no saps què és ni què representa l'eix mediterrani, no va d'ignorància, no. Malauradament, va d'engany (4). Sóc gran i les esquerres m'han enganyat moltes vegades. Aquestes afirmacions corresponen a una manera de fer política antiga: l'engany (5). Continuo en l'intent esquerranós, com la gent de Podem. En el panorama català veig esquerres més sinceres que les noves velles ofertes (6)", ha assegurat el cantautor.

Les piulades arriben l'endemà que Iglesias tirés pilotes fora en diverses de les qüestions que Jordi Basté li va posar sobre la taula en l'entrevista que ahir li va fer a 'El món a RAC1'. De fet, Iglesias va aprofitar els micròfons de RAC1 per respondre a la piulada que Llach va fer dimecres assegurant que Podem no havia aconseguit "tombar l'estaca".

stats