VIA CATALANA
Política 20/08/2013

Lluís Llach participarà a la Via Catalana a les Terres de l'Ebre

El músic volia "anar a algun tram on fes falta", segons informa 'Vilaweb', i el sud del Principat és on es requereixen més participants

Ara
1 min

BarcelonaLluís Llach serà un dels milers de catalans que s'ha apuntat aquestes últimes setmanes abans de la Via Catalana a les Terres de l'Ebre, un dels trams on falten més participants per fer possible la cadena humana, segons informa 'Vilaweb'. Segons explica, Llach va demanar que li guardessin un lloc al sud del Principat "per omplir algun dels trams amb menys ocupació". Ho hauria demanat fa uns dies, tot i que "no volia grans aparicions ni res per l'estil, sinó anar a algun tram on fes falta", ha explicat l'ANC a 'Vilaweb'. Llach viu a Porrera (Priorat), així que les Terres de l'Ebre no li queden excessivament lluny.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest mateix dimarts, l'ANC ha demanat en un comunicat que "totes aquelles persones que puguin desplaçar-se s'inscriguin i vagin a aquells trams on hi ha una baixa ocupació", molt especialment les Terres de l'Ebre o alguns trams de la costa tarragonina.

stats