Política 27/12/2013

Lluís Llach hauria preferit una pregunta de 'sí' o 'no' a la consulta sobre la independència de Catalunya

El cantautor diu a Catalunya Ràdio que, tanmateix, es va "emocionar" amb l'anunci de la data i la pregunta per la imatge d'unitat política que van exhibir els partit catalans

Ara
1 min

BarcelonaLluís Llach admet que la seva pregunta desitjada sobre l'autodeterminació de Catalunya hauria sigut una que només contemplés respondre 'sí' o 'no'. Tanmateix, assegura que es va "emocionar" amb l'anunci de la doble pregunta fet pel president de la Generalitat, Artur Mas, el dia 12 de desembre, perquè va significar una imatge d'unitat política imprescindible per impulsar el procés referendari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Llach ho ha dit en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què el cantautor ha sostingut que, ara mateix, la "moderació" a Catalunya se situa més al cantó de l'"independentisme" que d'altres fórmules, com "les terceres vies".

El cantant ha remarcat el "paper extraordinari" que estan fent en el procés, segons ell, el president Mas i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, alhora que ha aplaudit la capacitat d'ICV i Unió per unir-se a l'acord i ha lamentat que el PSC se n'hagi despenjat: "Està abandonant el gran paper que sempre ha fet", ha conclòs el cantautor.

stats