Política 12/09/2015

Rabell: "Cifuentes ha d'aprendre lliçons de democràcia"

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot subratlla que és evident que Catalunya té una "aspiració democràtica de més autogovern"

Sara González
1 min
Lluís Rabell, a Sant Carles de la Ràpita aquest dissabte

Sant Carles de la RàpitaEl cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha respost amb contundència a les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, que ha titllat d'"espectacle vergonyós" la Via Lliure d'ahir. "Cifuentes ha d'aprendre lliçons de democràcia i ahir n'hi havia més al carrer que a les seves paraules", ha etzibat el candidat de la confluència d'esquerres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des de Sant Carles de la Ràpita, Rabell ha insistit que declaracions d'aquest tipus són "vergonyoses" i ha recordat que és evident que Catalunya té una "aspiració democràtica de més autogovern" i que, en aquest anhel, "l'horitzó de la independència s'ha situat en la ment i el cor de moltes persones". Davant aquesta situació, ha subratllat que cal un referèndum que implica el reconeixement de Catalunya com a subjecte polític.

Aprofitant la visita al sud de Catalunya, Rabell ha aprofitat per anunciar que, si és president de la Generalitat, està disposat a portar el govern espanyol davant del tribunal d'Estrasburg per incomplir el cabal hidrològic. També ha advocat per prendre "mesures enèrgiques" que permetin el desviament del trànsit de camions de la nacional 340, que té un alt índex de sinistralitat.

stats