POLÍTICA
Política 16/08/2011

L'oposició acusa el Govern d'acarnissar-se amb els febles amb la reforma del PIRMI

PSC, ICV i ERC han registrat avui al Parlament la petició de constitució de la diputació permanent per tal que el Govern expliqui els canvis en el cobrament del subsidi

Oriol March
1 min
La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó / ORIOL MARCH

BarcelonaMontserrat Capdevila (PSC), Dolors Camats (ICV) i Anna Simó (ERC) han registrat aquest matí al Parlament la seva petició de constitució de la diputació permanent per tal que el Govern s'expliqui sobre la reforma del cobrament del PIRMI. La voluntat dels tres grups és que compareguin els consellers de Benestar i Família i d'Empresa i Ocupació per tal que expliquin els canvis en el cobrament del subsidi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Capdevila ha acusat el Govern d'actuar amb "nocturnitat i traïdoria" i ha denunciat el fet que l'executiu no fes conèixer a l'oposició la seva voluntat de reformar el PIRMI. Camats ha carregat contra el Govern per "acarnissar-se amb els febles", mentre que Simó ha menystingut l'argument del frau que esgrimeix l'executiu (l'ha situat en una forquilla d'entre el 2% i el 3%) i ha retret, de nou, la supressió de l'impost de successions. "Amb aquests ingressos es podria fer front al pagament del PIRMI, en cas que no hi hagi recursos suficients, com va dir ahir Mas", ha conclòs la portaveu parlamentària d'ERC.

stats