Política 14/02/2015

Lucena avisa que amb CiU i ERC "la inestabilitat està garantida"

El portaveu parlamentari del PSC furga en "l'allau de notícies de comptes en paradisos fiscals, enriquiment a tota velocitat i episodis constants de discrepàncies entre els dos socis" per a justificar-ho

Efe
1 min
El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena. / ACN

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha avisat avui que, amb el pacte de CiU i ERC, la inestabilitat "està garantida", per les "discrepàncies" entre els socis i les notícies sobre "paradisos fiscals i enriquiment a tota velocitat" que afecten la federació nacionalista. Lucena ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de la jornada de Debats d'Economia Política a la seu del PSC, en què hi han participat els acadèmics Alain Cuenca, Maria Antònia Agulló i Lluís Torrens o el secretari d'Economia del PSOE, Manuel de la Rocha, entre altres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Necessitem una estabilitat que entenem que el Govern de la Generalitat i el president Artur Mas no ens estan proporcionant amb aquesta allau de notícies de comptes en paradisos fiscals, enriquiment a tota velocitat i episodis constants de discrepàncies entre els dos socis", ha dit.

També ha criticat que Mas digués que només avançaria eleccions amb una llista unitària i que al final ho fes sense ella i al setembre, en lloc del març: "Quan ho intentes diverses vegades i segueixes sense entendre'ls, és que no s'entén", ha postil·lat.

Lucena també ha denunciat la "falta de rigor" i la "mala fe" del Govern per haver presentat Pressupostos de la Generalitat del 2015 diferents al Parlament, en primera instància, i al ministeri d'Hisenda posteriorment. El socialista ha asseverat que la Generalitat va presentar al Govern uns comptes en les quals "van desaparèixer per art de màgia" més de 2.100 milions d'euros inclosos en els pressupostos enviats al Parlament.

stats