Política 06/03/2015

David Ortega (UPyD): "Aguirre és una candidata amb poca credibilitat que va deixar abandonats els madrilenys"

El candidat d'UPyD a l'Ajuntament de Madrid carrega contra la nova alcaldable popular a la capital espanyola

Europa Press
1 min

MadridEl candidat d'UPyD a l'Ajuntament de Madrid, David Ortega, ha declarat aquest divendres que Esperanza Aguirre és "una candidata amb poca credibilitat" que "va deixar abandonats als madrilenys". En declaracions a Europa Press, Ortega ha indicat que la recentment elegida candidata del PP a l'Ajuntament de Madrid i expresidenta regional "no representa una regeneració democràtica", que és "el que volen els madrilenys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Va deixar abandonats als madrilenys. Va aconseguir la majoria absoluta i va marxar", ha afirmat Ortega, en al·lusió a la seva dimissió de la Presidència de la Comunitat de Madrid al setembre de 2012 .

A més, el líder de la formació magenta ha assegurat que les mesures d'Aguirre "han estat molt dolentes per a la qualitat de vida dels madrilenys".

Preguntat sobre un possible pacte de Govern després de les eleccions municipals de maig, Ortega ha dit que "cal esperar a veure què diuen les urnes", perquè ara "el tema és presentar un projecte i un equip per a les necessitats reals dels madrilenys".

D'altra banda, ha criticat el sistema d'elecció de candidats del PP, en indicar que Aguirre ha estat escollida candidata amb el "dit diví de Rajoy", mentre que ell ha estat elegit per primàries entre els seus afiliats.

El comitè electoral del PP ha decidit aquest divendres triar a la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, com a candidata a la presidència d'aquesta Comunitat Autònoma i a Esperanza Aguirre com a aspirant a l'Alcaldia.

stats