Política 03/08/2015

'Ara és l'hora' convoca una concentració demà per donar suport al caràcter "plebiscitari" del 27-S

ANC i Òmnium organitzen un acte a les 19.00 h a la plaça Sant Jaume l'endemà de la convocatòria dels comicis

Ara
1 min
Concentració a la plaça de Sant Jaume durant la signatura del decret

Barcelona'Ara és l'hora' convoca una concentració demà a la tarda per remarcar el caràcter "plebiscitari" i "constituent" de les eleccions del 27-S, en suport a la convocatòria dels comicis prevista per a aquest vespre per part del president de la Generalitat, Artur Mas. D'aquesta manera, les entitats del sobiranisme civil —ANC i Òmnium— volen donar "transcendència" a la cita electoral i destacar la seva "excepcionalitat". Les coordenades de l'acte són: 19.00 h a la plaça Sant Jaume (Barcelona).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les entitats escalfen així motors també per a l'acte ja de precampanya de Junts pel Sí que es prepara dimecres al Parc de la Ciutadella.

Hi intervindran dirigents de les principals entitats: el president de l'Assemblea, Jordi Sànchez, i el vicepresident d'Òmnium, Jordi Cuixart. La concentració portarà el nom de '27-S, on tot comença'. Està previst, a més, que es desplegui una gran lona per fer una crida a la participació de l'Onze de Setembre, que pretén omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona, a les eleccions del 27-S.

stats