Política 01/03/2012

El PP acusa Rubalcaba d'atiar les protestes al carrer per amagar la seva derrota electoral

El popular Carlos Floriano es pregunta si "és demanar molt que Rubalcaba condemni la violència?"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEls populars han centrat avui les seves crítiques en Alfredo Pérez Rubalcaba, a qui responsabilitzen obertament d'atiar les protestes al carrer per "dissimular el seu rotund fracàs" a les eleccions espanyols del 20 de novembre passat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent del PP Carlos Floriano veu, darrere dels aldarulls, "l'estratègia" del PSOE per fer oposició animant a la "conflictivitat social". Denuncia que els que, segons el seu punt de vista, són els responsables de 5 milions d'aturats ara "posen pals a les rodes" a les reformes del govern espanyol.

"És molt demanar que condemni els actes de violència?", s'ha preguntat Floriano. "És possible que manifesti un rebuig explícit?", ha subratllat. Segons ha dit, en responsabilitza el líder del PSOE perquè té "un plus" de responsabilitat en relació a altres formacions d'esquerra.

Crítiques als informatius de TVE

Floriano ha afirmat que aquestes manifestacions no tenen res a veure amb les protestes que secundava el PP a l'oposició perquè, segons explica, aquelles no van acabar amb violència. També ha carregat amb molta duresa contra els responsables dels serveis informatius de TVE pel tractament que fan de la informació de les manifestacions estudiantils. Els acusa d'estar "al servei d'interessos concrets" i no donar la imatge real que, a parer seu, es viu a l'Estat espanyol

stats