DEBAT INTERN AL PSC
Política 10/02/2011

El diputat socialista Manel Mas demana la dimissió dels dirigents del partit

L'ex-batlle de Mataró diu que no n'hi ha prou amb la retirada del primer secretari, José Montilla, i que cal fer foc nou per no frustar la militància

Núria Martínez
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El diputat del PSC al Congrés, Manel Mas, ha demanat des del seu blog als dirigents del partit que pleguin i ha afirmat que la dimissió del secretari general del PSC, José Montilla, no és suficient. Mas ha remarcat que l'expresident de la Generalitat ja va fer el pas de decantar-se, però que “no n'hi ha prou amb aquesta retirada”. “Hi ha més gent que ha de plegar i fer “mutis pel foro”, alguns per corresponsables per acció, molts d'altres per omissió”, ha apuntat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, l'exbatlle de Mataró ha defensat que “no és de rebut” que companys dirigents al partit i al Govern de Montilla “passin ara com aquell que res a pontificar què és el que cal fer d'ara en endavant”, “no tenen autoritat per fer-ho”, ha expressat. “Van estar en els comandaments i no se n'han sortit. També han de retirar-se, canten, i els ciutadans han deixat ben clar que no estan amb els socialistes, i que des del 1999 van com els crancs, cap endarrere”. Alhora, ha expressat que cal fer foc nou, tot i que “pot fer por enfrontar-se al buit de cercar nova gent –la por a la llibertat-, o pot fer basarda posar-s’hi –la tranquil·litat de l’establiment-. Però no queda més remei que fer-ho.”

Finalment, ha indicat que “mantenir algun, encara que sigui sols algun, dels actuals dirigents pot portar una frustració molt gran a la soferta militància i consegüentment al nostre electorat.”

stats