Política 09/01/2013

Cospedal titlla de "roïna" l'actitud de Mas per denunciar la manca d'inversions a Catalunya

El PP assegura que Catalunya és el territori on més diners s'han destinat els últims anys

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha elevat aquest dimecres el to contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per denunciar la manca d'inversions de l'Estat a Catalunya. La número dos dels populars ha titllat l'actitud de Mas durant la inauguració del tren d'alta velocitat a Girona de "desafortunada i roïna".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha recordat que Catalunya és "una comunitat autònoma" i que molts presidents autonòmics ja voldrien tenir als seus territoris les mateixes infraestructures que el Principat. De fet, ha dit que el ministeri de Foment ha demostrat "amb xifres a la mà" que Catalunya és on s'han fet més inversions en el pressupost actual "i els últims anys".

"Rajoy va fer el gest més gran d'acostament"

La secretària general del PP afirma que dimarts va quedar clar que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, està obert al diàleg i ha acusat Mas d'estar "obstinat a tancar ponts de diàleg" amb Espanya. "Un gest més gran d'acostament que el que va fer ahir el president del govern no es pot fer. I un gest més gran de distanciament com el que va fer el senyor Mas tampoc es pot tenir", ha subratllat la presidenta de Castella-la Manxa.

stats