Política 27/09/2011

Mas afronta el seu primer debat amb l'oposició ben predisposada

El Govern intentarà acostar posicions amb el PSC i ERC sense irritar el PP

Ara
1 min
Recurs del govern El president Artur Mas  va debatre ahir amb el consell executiu la resposta del Govern a la interlocutòria del TSJC.

BarcelonaAvui a les cinc de la tarda Artur Mas afronta el seu primer debat de política general com a president. El president hi ha arriba en un context polític molt marcat per les eleccions generals del 20 de novembre. El PSC i ERC han mostrat en les darreres setmanes una certa predisposició als pactes, sobretot els republicans, arran dels canvis en la seva direcció. El president farà pivotar el seu discurs en la necessitat de defensar a Madrid, davant el nou govern espanyol que surti de les urnes aquesta tardor, el pacte fiscal en la línia del concert. Per això podrà comptar amb ERC i aspira a la complicitat del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas buscarà acords en la línia del que CiU creu que ja ha estat la legislatura, en què ha intentat una geometria variable en quant a aliances, però intentarà no degradar la seva relació amb el PP, la formació gràcies a la qual va aprovar els pressupostos i que ho té tot de cara per presidir el proper govern espanyol.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats