Política 05/05/2013

Mas esbroncat també a la Fira d'Abril de Barcelona

Una setmana després de ser xiulat al trofeu Comte de Godó el president escolta nous retrets a la seva aposta sobiranista

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat esbroncat aquesta nit durant l'acte de clausura de la Fira d'Abril a Barcelona, que organitza la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), que lidera el veterà Francisco García Prieto. Fa una setmana el cap de l'executiu també va ser esbroncat pel seu gir sobiranista, tot i que en un ambient ben diferent. En aquest cas va ser a l'entrega de trofeus del torneig Comte de Godó que se celebra al Reial Club de Tennis de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat el clima hostil el president no ha canviat el seu discurs en les declaracions posteriors a la premsa. Mas s'ha referit a la cimera que se celebrarà aquest dilluns a la tarda al Palau de la Generalitat sobre el dret a decidir. Ha animat els partipants, tots els partits llevat del PP i Ciutadans, a actuar des de la unitat i no fer "ni un pas enrere" per tal que la majoria "aclaparadora" a favor de la consulta que ara mateix hi ha al Parlament "no s'esquerdi ni es debiliti".

Mas ha aprofitat per instar el PPC a votar en contra de la independència si és que volen, però que primer permetin que els catalans es pronunciïn. "Si un dia es pot fer el referèndum, tota la gent del PPC podrà votar que no, però el que no poden és imposar el 'no' sense votar", ha remarcat.

stats