NOU GOVERN
Política 23/12/2010

Artur Mas ultima els detalls del seu Govern

El president de la Generalitat electe, Artur Mas, ultima els detalls del nou Govern hores després que hagi estat investit 129è president de la Generalitat. Aquest dijous a la tarda ha trucat els que seran els consellers del Govern

Marc Colomer
1 min

BarcelonaAquest dijous a la tarda, Mas ja ha trucat els que seran els consellers del seu Govern. Entre els noms que han sonat, i que va avançar l'ARA, hi figuren Lluís Recoder, Joana Ortega, Francesc Homs, Heribert Padrol, Irene Rigau i Josep Maria Pelegrí. On Mas s'ha trobat amb més dificultats ha estat en la macroàrea d'Economia, a més de Cultura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas s'entrevistarà aquest divendres amb el president sortint, José Montilla per formalitzar el traspàs de poders. La trobada serà a les 11 del matí al Palau de la Generalitat. De fet, el traspàs ja l'han anat fent els últims dies Laia Bonet, secretària del Govern sortint, i David Madí, home de confiança d'Artur Mas, que prendrà possessió el dilluns al migdia.

Abans, aquest divendres, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, traslladarà al rei Joan Carles de Borbó l'acord d'investidura. El rei signarà el reial decret de designació, que també haurà de signar el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

stats