Política 08/10/2011

Arenas a Mas:"Estem orgullosos que el nostre cor tingui un batec espanyol"

El líder del PP andalús critica el president de la Generalitat per haver qüestionat suposadament l'accent dels nens andalusos

Joan Rusiñol
1 min

MÀLAGAEl líder del PP andalús, Javier Arenas, ha contestat avui el president de la Generalitat, Artur Mas, a qui ha acusat d'haver fet broma sobre l'accent dels nens andalusos a l'hora de parlar castellà. El dirigent popular ha assegurat que els andalusos estan "orgullosos de la llengua comuna, que és l'espanyol". Després d'una forta ovació de la militància del partit, ha recordat que la llengua castellana ha donat "dos premis Nobel de literatura" i ha assegurat que els ciutadans de la seva terra també tenen "sentiments" i que volen que es respectin com els de qualsevol altre. "Estem orgullosos que el nostre cor tingui un batec espanyol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el debat de política general del Govern, fa dues setmanes, el president de la Generalitat, Artur Mas, per defensar el model d'immersió lingüística, va assegurar que els nen catalans treuen les mateixes notes en les proves de castellà que el els estudiants "de Salamanca, de Valladolid, de Burgos i de Sòria". "I ja no parlem dels d'Andalusia i els de Galícia, que parlen castellà però a vegades costa entendre'ls", va afegir.

stats