Política 10/07/2014

Mas afirma que la reunió amb Rajoy "ja està demanada"

El president està a l'espera que la Moncloa li concreti la cita per parlar del 9-N

Ferran Casas
1 min
Mas rep Rajoy al Palau de Pedralbes / EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha explicat aquest dijous al Parlament que la reunió amb Mariano Rajoy de la qual dimecres va parlar al Congrés el portaveu de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, "ja està demanada". En resposta a la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, que s'ha referit a la matisació que Presidència va fer de les paraules de Duran al Congrés, Mas ha afirmat que el preocupa que "estigui tan poc informada", perquè la trobada ja ha estat reclamada per abordar el 9-N i la negativa del govern central a permetre la consulta independentista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hem parlat de veure'ns, però ell no m'ha respost i tinc la impressió que no em vol veure", ha afirmat Mas sobre la conversa amb Rajoy el dia de la coronació de Felip VI. Mas també s'ha referit a la llei de consultes i ha indicat que com que és "competència catalana" espera "que no s'hi fiquin i ens deixin fer".

El president de la Generalitat també ha negat que el Govern tingui un "pla B" si Rajoy no permet fer la consulta. "O menteix el president o menteix el conseller de Presidència", ha etzibat Camacho, que ha afirmat que Francesc Homs sí que va assegurar que l'executiu tenia un pla B, però que no en desvetllaria els detalls.

stats