Política 28/08/2012

Mas i Rajoy es reuniran el 20 de setembre

La trobada serà a Madrid a les 11 del matí

Efe
1 min
Rajoy es limita a les bones maneres

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, es reunirà el proper 20 de setembre amb el president de la Generalitat, Artur Mas, a qui, entre altres qüestions, demanarà suport davant el difícil context econòmic europeu. Fonts oficials han confirmat aquest dimarts que l'entrevista tindrà lloc a les 11.00 al Palau de la Moncloa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy va respondre ahir dilluns la carta que li va enviar Mas a finals de juliol en què li detallava la proposta de pacte fiscal aprovada pel Parlament català. En la missiva, Rajoy agraïa a Mas la seva carta, així com la documentació que li adjuntava, i li recordava que els gabinets de tots dos estaven concretant la data de l'entrevista, acordada finalment per al dia 20 del mes de setembre.

Rajoy no al·ludia explícitament al pacte fiscal com a assumpte a tractar en la reunió, tot i que el president de la Generalitat li plantejarà aquesta reivindicació. Segons van subratllar fonts governamentals ahir dilluns, el més important per a Rajoy és comptar amb el suport de les comunitats autònomes per impulsar la posició d'Espanya en el difícil context europeu, de manera que demanarà a Mas aquest suport.

stats