CAS PALAU
Política 13/04/2011

El Parlament farà comparèixer Mascarell pel cas Palau

Fonts parlamentàries creuen que el conseller de Cultura podria comparèixer a la cambra catalana a finals d'abril

Acn
1 min

BarcelonaLa Comissió de Cultura del Parlament ha aprovat la compareixença del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, perquè expliqui la decisió del Govern de sol·licitar al Consorci del Palau de la Música que no citi a declarar com a imputats Daniel Osàcar i Àngel Colom en la investigació sobre un presumpte finançament irregular de CDC. Tots els partits en la Comissió doncs, han donat suport a la proposta d'ICV-EUiA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, va demanar el 21 de gener la compareixença del conseller Mascarell i de Gordó perquè donin explicacions al Parlament sobre la decisió "insòlita, partidista i poc independent" que ha pres el Govern de no acusar Osàcar i Colom, "fins i tot quan Hisenda i la Fiscalia els ha assenyalat com a implicats".

El conseller Mascarell en resposta a Herrera es va mostrar disposat a comparèixer al Parlament "si hi ha una demanda" d'algun partit perquè, va dir, "és la seva feina i obligació". Mascarell va expressar que els motius que havien portat al Govern a decidir de no citar a declarar com a imputats a Osàcar i Colom "ja se'n parlaria al Parlament quan toqués". D'altra banda, fonts parlamentàries creuen que Mascarell podria comparèixer a la cambra catalana per parlar sobre el cas Palau a finals d'aquest mes d'abril en la celebració que hi hagi de la Comissió de Cultura al Parlament.

stats