POLÍTICA
Política 21/07/2011

Mena recita Shakespeare per recriminar al PSC la seva “hipocresia”

El conseller d'Empresa i Ocupació irrita la bancada del PSC en comparar al socialista Jaume Collboni amb Brutus, l'assassí de Cèsar en l'obra de Shakespeare

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació ha tornat a fer una exhibició del seu sarcasme en una discussió al Parlament. Si en una de les seves primeres intervencions a la Cambra va respondre en japonès, avui s'ha decantat per recitar Shakespeare. Ho ha fet per recriminar al PSC la seva “hipocresia”, després que el diputat Jaume Collboni en demanés el cessament. Després que el conseller li etzibés que és “de muntanya, nascut un gener al Pirineu amb tesmpesta de neu”, cosa que fa que sigui “dificil ser tombat”, ha comparat Collboni amb Brutus, assassí de Juli Cèsar en l'obra de Shakespeare. Per fer-ho, ha recitat un fragment del text.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I és que per Mena -que ha presumit de gestió-, molts dels aspectes pels quals el critiquen els socialistes, l'actual Govern els ha heretat del tripartit. Ha destacat, per exemple, l'augment de la desocupació que es va produir el 2009 a Catalunya. “S'ha parat a preguntar-se perquè vostè que estava al govern ara seu a l'oposició? Perquè el poble català l'ha reprovat a les darreres eleccions”. En el primer ple del pròxim període de sessions, el Parlament votarà la reprovació de Mena a proposta del PSC. La resposta de Mena ha revolucionat les xarxes socials, més després que ahir, també durant el ple, digués que "abans de donar-los feina (als aturats) se'ls ha de redreçar l'ànima".

stats