Publicitat
Publicitat

NOUS AJUNTAMENTS

Una moció de censura fa caure l'alcalde de Begues d'ICV un mes després de revalidar el càrrec

En un ple d'alta tensió, la convergent Mercè Esteve ha pres l'alcaldia a l'ecosocialista Ramon Guasch gràcies als vots del PP i dels independents de Tot per Begues

Mercè Esteve és des d'avui alcaldessa de Begues. Ha pres el càrrec a l'ecosocialista Ramon Guasch -cap de la llista més votada- gràcies a la moció de censura que han votat els tres regidors de CiU, els 3 del PP i l'únic dels independents de Tot per Begues. En un ple d'alta tensió just un mes després que Guasch revalidés l'alcaldia en minoria de tres regidors -l'Ajuntament en té 13-, ha prosperat la moció de censura que CiU, PP i TxB van registrar dues setmanes després del ple de constitució de l'Ajuntament, l'11 de juny. Així, els tres regidors d'ICV compartiran oposició amb ERC i un grup independent vinculat al PSC, GdeB. El nou govern preveu distribuir el cartipàs municipal en un ple el 20 de juliol.

Un grup de veïns del municipi s'han concentrat a la plaça d el'Ajuntament per protestar amb una cassolada per la moció de censura. S'han viscut moments de tensió a la sortida del ple, quan la policia local i els Mossos d'Esquadra han hagut de custodiar els membres del nou govern municipal.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT