Política 20/10/2014

Els instituts de secundària acolliran les urnes del procés participatiu del 9-N

Els delegats territorials del Govern es reuneixen amb els municipis més petits per ampliar els 600 punts de votació previstos

Acn
1 min

BarcelonaEls Instituts d'Educació Secundària (IES) seran els punts de votació que acolliran les 6.000 meses previstes per al 9-N. Segons ha pogut saber l'ACN, el Govern ja ho ha comunicat als directors dels instituts catalans, que són titularitat de la Generalitat. Amb la intenció d'ampliar els 600 punts de votació i arribar als municipis on no hi ha un institut de secundària, els delegats del Govern al territori es reuneixen entre aquest dilluns i dimarts amb els municipis petits de les zones més rurals per buscar una solució.L'executiu català els demana col·laboració i que proposin punts de votació alternatius.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més d'un centenar de municipis de Ponent ja han ofert al Govern locals per poder votar el 9-N.Els delegats del Govern al territori també tenen previst mantenir reunions amb municipis de les zones més rurals de la Catalunya Central i de Tarragona que no tenen un institut de secundària a la mateixa localitat i estan situats a una distància considerable respecte algun punt de votació. El Govern preveu que es voti en tots els IES però hi ha municipis que estan allunyats de l'institut més proper, per aquest motiu l'objectiu és consensuar amb els alcaldes afectats que es proposi un lloc per posar les urnes.

stats