CONSEQÜÈNCIES DEL 28-N
Política 13/12/2010

Madí confirma que deixa la política després d'ajudar Mas a ser president de la Generalitat

Visiblement emocionat, anuncia en roda de premsa que se'n va a l'empresa privada després de l'"enorme satisfacció" de guanyar les eleccions

Redacció
1 min
David Madí, encarregat per part de CiU del traspàs de poders entre el govern entrant i el govern sortint

BarcelonaDavid Madí acaba de comparèixer en roda de premsa per confirmar que deixarà la secretaria executiva de Comunicació i Estartègia de CiU al mes de gener, quan ja estigui format el futur govern de la Generalitat. Madí ha assegurat que vol iniciar una "nova etapa" en l'empresa privada després de l'"enorme satisfacció de guanyar les eleccions". Ha mostrat el seu "agraïment" a Artur Mas per la confiança dipositada en ell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Madí ha anunciat la seva decisió a la direcció de Convergència. El cap de campanya de CiU a les tres darreres eleccions al Parlament està ultimant el traspàs de poders amb el govern cessant en línia directa amb la secretària del govern en funcions, Laia Bonet.

Madí va començar a col·laborar amb Artur Mas l'any 1996 com a cap de gabinet del llavors conseller d'Economia, i després va ser director de l'oficina del portaveu i secretari de Comunicació del Govern quan Mas va ser nomenat conseller en cap del govern de Jordi Pujol. Ha estat el director de les tres campanyes electorals del líder convergent i en la darrera va donar un gir de 180 graus en la seva estratègia: va passar de l'arriscada i a vegades agressiva campanya de 2006, contra el primer tripartit, a una campanya de to molt més moderat el 2010, que finalment va contribuir a aconseguir una àmplia majoria per a Mas. Ara, David Madí projecta crear el seu propi despatx professional, a l'hora que estudia diverses ofertes per formar part de consells d'administració de diferents firmes privades.

stats