NOU GOVERN
Política 30/11/2010

Madí rebutja un pacte estable amb el PP, ni a canvi del concert econòmic

El cap de campanya de la federació nacionalista exigeix que els conservadors abandonin primer la seva "estratègia anticatalanista"

Redacció
1 min
El cap de campanya David Madí celebra els resultats

BarcelonaNo hi haurà un segon pacte del Majestic. Ni a canvi del concert econòmic, si el PP acaba governant a Madrid a partir del 2012. Així ho ha anunciat avui el cap de campanya de CiU, David Madí, en una trobada del Fòrum Europa Tribuna Catalunya, que ha volgut esborrar esborrar tota sospita que la federació nacionalista vulgui tancar un "acord en temes de fons", mentre que els conservadors no abandonin "la seva estratègia anticatalanista com a peça frontal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tanmateix, Madí és conscient que CiU necessitarà el suport dels populars al Parlament català i, per això, ha anunciat que sí que els allargarà la mà per pactar altres temes concrets, com la supressió de l'impost de successions. De la mateixa manera, tant si és el PP o el PSOE qui guanya les properes eleccions estatals, el dirigent nacionalista ha anunciat que el nou executiu central es trobarà "immediatament" sobre la taula la reivindicació del nou pacte fiscal.

stats