Política 06/03/2014

Gallardón es mulla a favor d'Ana Botella com a candidata a l'alcaldia de Madrid

El ministre de Justícia es posiciona en el debat sobre la conveniència que la seva successora opti de nou al càrrec

Efe
1 min
Ana Botella, alcaldessa de Madrid, aquest dimecres al Fòrum Econòmic Mundial de Davos / EFE

MadridEl ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, ha afirmat aquest dijous que Madrid té la "millor alcaldessa" que pot tenir en una situació molt difícil i que per això seria "inexplicable" pensar en una altra persona per encapçalar la candidatura del PP a les pròximes eleccions locals del 2015.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte per commemorar el desè aniversari dels atemptats de l'11-M, Gallardón ha fet una defensa tancada de la seva successora al capdavant de la capital. N'ha destacat la capacitat per equilibrar els comptes del govern local i convertir aquesta administració en "modèlica" i un "exemple absolut".

El ministre de Justícia entra, doncs, en el debat intern que hi ha les files populars sobre la conveniència o no que Botella sigui la cap de cartell, després de les crítiques que ha rebut la seva gestió durant aquest mandat.

Gallardón ha estat, al costat de l'alcaldessa de Madrid i la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, Ángeles Pedraza, a la inauguració al Palau de Cibeles de l'exposició '11 -M: La resposta ciutadana', que pretén recordar les víctimes del pitjor atemptat de la història d'Espanya.

stats