Publicitat
Publicitat

Detingut a Mallorca un pressumpte membre d'Al-Qaida de nacionalitat cubana

Segons Interior, el detingut s'havia radicalitzat en els últims anys i havia arribat a penjar a internet fins a 1.120 vídeos radicals, la majoria produïts per ell mateix

La Guàrdia Civil ha detingut avui a la localitat mallorquina de Cala Ratjada - Capdepera al ciutadà cubà J.E.F.M , acusat de pertànyer a Al-Qaida i dels delictes d'enaltiment del terrorisme i d'amenaces . Segons informa el Ministeri de l' Interior , el detingut havia experimentat un procés de radicalització en els últims anys i havia arribat a penjar a internet fins 1120 vídeos radicals , la majoria produïts per ell mateix .

Defensor a ultrança de les tesis i els fins de la gihad global propugnats per Al-Qaida , el ciutadà cubà desenvolupava a través d'internet una tasca d'adoctrinament radical sobre altres individus , assenyala Interior . En el registre del seu domicili s'han intervingut diversos ordinadors portàtils , discs durs externs , memòries USB i targetes SD . La investigació s'ha desenvolupat sota la direcció del Jutjat Central d'Instrucció número 4 de l'Audiència Nacional , el titular és el jutge Fernando Andreu .
21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT