POLÍTICA
Política 05/05/2014

Manos Limpias denuncia ara la Fundació d'Àngel Colom pels "vincles" amb "l'islamisme radical"

El sindicat ultra sol·licita a Interior que"il·legalitzi" la Fundació Nous Catalans, de CDC, que presideix Colom. També denuncia els responsables del departament de Benestar i Família per subvencionar la fundació de Colom, la qual acusa de "provocació a la sedició"

Ara
1 min

BarcelonaEl sindicat ultra Manos Limpias ha denunciat la Fundació Nous Catalans, de CDC, que presideix Àngel Colom, perquè considera provat que té una "clara vinculació" i "integració" amb "líders de l'islamisme més radical ubicat a la comunitat catalana" i per incitar a la "sedició". També fan extensiva la denúncia contra el departament de Benestar i Família de la Generalitat, el qual acusen de subvencionar la Fundació Nous Catalans per "fer apologia de l'independentisme i el secessionisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la denúncia, els ultres de Manos Limpias acusen la Fundació Nous Catalans, "igual que l'ANC", d'estar promovent la "subversió de l'ordre constitucional, incitant la població civil a donar suport al moviment independentista, secessionista, amb apologia de la sedició".

Insta a la il·legalització

Per això, insta el ministeri de l'Interior a "il·legalitzar" la fundació que presideix Àngel Colom per "associació il·lícita". També insta a obrir diligències prèvies "pels presumptes delictes de malversació de fons públics, provocació a la sedició i associació il·lícita". Manos Limpias acumula un llarg historial de denúncies contra els actors del procés polític català, inclosa una denúncia contra el president de la Generalitat, Artur Mas.

stats