Publicitat
Publicitat

Manuel Chaves diu que els comentaris de Peces-Barba són "una ficada de pota"

El vicepresident de Política Territorial, Manuel Chaves, ha dit aquest dissabte que considera "una ficada de pota" les declaracions de Gregorio Peces-Barba, que va dir que a Espanya "potser li hauria anat millor amb Portugal que amb Catalunya".

En declaracions recollides per l'agència Europa Press, Chaves ha destacat que "persones com Peces-Barba han d'anar amb molt de compte i entendre que no es poden fer bromes d'aquest tipus", especialment quan es tracta d'una cosa "tan sensible" com "les identitats que existeixen dins d'Espanya i els fets diferencials". Per a Chaves els comentaris de Peces-Barba estan "fora de lloc", encara que fossin "una broma sense intencionalitat política" i que s'hagi disculpat.

Chaves fins i tot ha dit que pot entendre algunes de les reaccions irades de polítics catalans, tot i que ha matisat que algunes estan fora de to, i ha posat com a exemple la declaració del portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Joan Tardà, que va titllar Peces-Barba "d'enorme fill de puta".La veu del poble

Més continguts de