Política 01/04/2015

Bustos no es presenta a la feina el dia que s'acabava la seva excedència com a funcionari de la Diputació

L'ens no té cap constància que l'exalcalde de Sabadell hagi demanat allargar el permís

Acn
1 min
Bustos: "Alguns han tingut pressa perquè s'executés la sentència"

BarcelonaL'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos no s'ha presentat a la feina el dia en què s'havia de reincorporar com a treballador de la Diputació de Barcelona, després d'una excedència de sis mesos, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'ens. Les mateixes fonts han assegurat que no tenen "constància" que Bustos haig demanat allargar l'excedència ni cap permís i constaten que aquest dimecres no ha anat al lloc de treball tot i que "jurídicament" està reincorporat des d'avui. Bustos va demanar l'excedència de mig any sense retribució després que la Diputació hagués acceptat la seva reincorporació com a funcionari. L'ens li va assignar una plaça al recinte Torribera de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bustos va demanar recuperar la seva plaça com a funcionari al setembre, després que abandonés l'acta de regidor de l'Ajuntament de Sabadell. La Diputació va acceptar la seva petició i li va assignar una plaça de funcionari al recinte Torribera, una plaça d'un nivell similar a la que tenia a l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell que va deixar fa anys amb un permís per dedicar-se a la política.

Aquest dimecres, 1 d'abril, expirava l'excedència de mig any sense retribució que va demanar i que li va ser acceptada, i s'havia d'incorporar a la seva nova feina. Tot i això, l'exalcalde no ha anat al lloc de treball aquest dimecres.

stats