Política 20/08/2012

Bustos rebutja avançar primàries i critica els que es dediquen a parlar "tot el dia" del PSC

"Dedicar el temps a parlar de nosaltres tot el dia segurament és que n'hi ha que no tenen una altra feina per fer", retreu

Acn
1 min
Manuel Bustos, alcalde de Sabadell, amb Pere Navarro, primer secretari del PSC

BarcelonaEl secretari de Política Municipal del PSC, Manuel Bustos, ha rebutjat avançar el procés de primàries i ha criticat els que es dediquen a parlar "tot el dia" del partit. "Dedicar el temps a parlar de nosaltres tot el dia segurament és que n'hi ha que no tenen una altra feina o responsabilitat", ha recriminat en declaracions a la Cadena Ser, i ha afegit que ara mateix hi ha "molts temes importants als quals donar resposta" abans que parlar del partit. "Els que estem treballant al servei de la societat des del partit tenim aquesta responsabilitat de prioritzar quines són les nostres alternatives al que està succeint", ha afegit Bustos, que ha assegurat que ell no té "cap interès" a parlar ara de primàries. Segons Bustos, les primàries es faran quan estigui previst que es facin, amb els calendaris que l'executiva decidirà a la tardor. S'ha referit així al manifest firmat pel grup de 'joves' del PSC, entre els quals Laia Bonet. També últimament s'ha pronunciat sobre les primàries Montserrat Tura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha assegurat que, en tot cas, el PSC estarà preparat per si el Govern decideix convocar eleccions anticipades, però ha dit que espera que CiU "no sigui tan irresponsable" perquè significaria, ha continuat, que aquest debat sobre el pacte fiscal només ha estat la "precampanya" de la federació. "Espero que el Govern no sigui tan partidista d'utilitzar un tema tan important com a excusa per convocar unes eleccions anticipades que no resoldrien absolutament res", ha apuntat.

stats