Política 07/08/2015

L'antropòleg Manuel Delgado anirà a la llista de la CUP per al 27-S

El militant d'EUiA anuncia a les xarxes socials que ocuparà un lloc simbòlic a la candidatura de l'esquerra independentista

Ara
1 min
L'antropòleg Manuel Delgado, al plató de l'ARA

BarcelonaManuel Delgado integrarà la llista de la CUP el 27-S. L'antropòleg, que també és militant d'EUiA –un dels partits que formen part de Catalunya Sí que es Pot–, ocuparà un lloc simbòlic a la candidatura de l'esquerra independentista, tal com ha anunciat ell mateix en un missatge al seu compte de Facebook. "M'han dit d'anar a la llista de la CUP i he dit que sí", expressa en una breu reflexió. Delgado aclareix que no deixarà la militància a EUiA. "Hi ha camarades que s'han incorporat a Podem sense abandonar l'organització i no hi ha hagut cap problema", ha apuntat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'antropòleg puntualitza que ocuparà una posició simbòlica per fer que la candidatura de la CUP "reculli gent que vam ser al PSUC durant la clandestinitat". Delgado utilitza la ironia per argumentar la seva decisió. "Finalment, he acabat per donar-li la raó als policies que em van colpejar a la Via Laietana el 1975. M'he convertit en el que ells anomenaven un roig separatista".

stats