Política 17/01/2012

Fraga serà enterrat aquest dimarts a Perbes

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, encapçalarà la representació del PP. Les restes mortals de l'expresident gallec i exministre de Franco arribaran a Galícia a les cinc de la tarda

Efe
1 min
Uns operaris treballen davant el cementiri de Perbes, on aquest dimarts s'hi enterrarà Manuel Fraga, al costat de la seva dona

MadridMembres del govern espanyol i nombrosos dirigents del Partit Popular acudiran aquest dimarts a l'enterrament de Manuel Fraga a Perbes (la Corunya), poble on el fundador d'Alianza Popular estiuejava i on també hi ha enterrada la seva esposa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, no podrà assistir-hi, ja que té una reunió amb el president del Consell Europeu, Herman van Rompuy.

Sí que hi seran la vicepresidenta del govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, el ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, i la titular de Foment, Ana Pastor, a més de l'expresident del govern espanyol José María Aznar i la seva esposa i alcaldessa de Madrid, Ana Botella.

També hi assistiran autoritats gallegues, encapçalades pel mateix president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo.

Està previst que les restes mortals de Fraga surtin del seu domicili de Madrid, on hi ha instal·lada la capella ardent, a les deu del matí, i que arribin a Perbes pels volts de les cinc de la tarda.

stats