Pacte fiscal
Política 02/02/2012

Maragall assegura a Twitter que Chacón no representa el PSC "de tant PSOE com vol ser"

Tura també es desmarca de les declaracions de la candidata a dirigir el partit, que ahir va sentenciar que "tot el PSC i tot el PSOE" està en contra del pacte fiscal

Ara
1 min
Ernest Maragall, després de declarar davant del jutge Eloy Velasco

BarcelonaEl sector catalanista del PSC s'ha desmarcat via Twitter de les declaracions de Carme Chacón, que ahir va mostrar-se taxativament en contra del pacte fiscal i va assegurar que la seva posició era compartida per tots els membres del seu partit: "Tot el PSC i tot el PSOE està en contra del que els nacionalistes catalans volen anomenar pacte fiscal", va assegurar Chacón en una entrevista a TVE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, ha replicat aquesta matinada a través d'un tuit: "Molts al PSC estem a favor de ser part activa en el pacte fiscal. És Chacón qui no ens representa de tant PSOE com vol ser o ja és". Fa unes setmanes, Maragall ja va mostrar-se clarament en contra de la candidatura de Chacón a la secretaria general del PSOE.

Una altra representant del sector més catalanista del PSC, Montserrat Tura, també ha marcat distàncies amb les afirmacions de Chacón. En resposta a una piulada del tuitaire Xavier Martínez, que destacava que "segons Chacón, el PSC està frontalment en contra del pacte fiscal", l'exconsellera de Justícia ha deixat clar que aquest posicionament és "segons Chacón, no segons el PSC".

stats