Política 18/08/2015

Margallo, sobre un pacte PSOE-Podem: "Seria una catàstrofe de dimensions bíbliques"

El ministre d'Exteriors alerta del suport del partit de Pablo Iglesias als socialistes a nivell autonòmic i de la intenció de fer-ho també en les generals

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, amb les titulars de Foment i Agricultura aquest dimarts al Congrés / EFE

MadridEl ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha qualificat aquest dimarts de "catàstrofe de dimensions bíbliques" un possible pacte PSOE-Podem després de les generals. En declaracions als passadissos del Congrés, el responsable d'Exterior ha recordat que després del 24-M els dos partits ja han pactat tant a nivell autonòmic com municipal i que és la consigna del secretari general de Podem, Pablo Iglesias: "Pactar amb tothom menys amb el PP i Bildu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El número dos de Podem, Íñigo Errejón, no tanca la porta a un pacte amb el PSOE, sempre que el partit de Pedro Sánchez canviï les seves darreres polítiques.

En una entrevista a Antena 3 aquest matí, Margallo ha defensat acords puntuals entre el bipartidisme per respondre al "desafiament" polític dels pròxims mesos. En aquest sentit, ha instat a marcar "línies vermelles" en la proposta de reforma de la Constitució.

stats